Od malih je nogu Davor Jelisić crtao na svemu čega se dohvatio, pa je logično slijedilo upisivanje Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, smjer keramika. Na Grafičkom fakultetu u Zagrebu pokazuje iznimni interes za grafiku, ponajprije stare tehnike poput bakropisa, linoreza, suhe igle i aquatinte, ne tako česte kod suvremenih umjetnika.
Zahvaljujući prepoznatom talentu, radi na grafičkom odjelu Likovne akademije, iako nikad nije bio njezin formalni član, što mu je omogućilo prostor za rad i razvijanje. Crtež je od samih početaka konstanta i osnova u njegovom radu, no kreativnost ispoljava i kroz brojne druge tehnike, poput akvarela, akrila, ulja, ugljena i tuša. Ruke su njegov osnovni alat, a Davor je pronašao zanimljiv način kako ih uvijek održati u formi – u slobodno vrijeme masirajući druge ljude!

Samostalne izložbe:
1999. Lake McDonald, Glacier NP Montana, USA
2007. Knjižnica Zapruđe, Novi Zagreb
2009. Gjuro2, Zagreb
2010. Studio za orijentalne plesove “Čarobni vrt”, Zagreb
2010. Knjižnica “Bogdan Ogrizović”, Zagreb

Skupne izložbe:
1997. Grafički fakultet, Zagreb
2007. Galerija Kristofor Stanković, Zagreb
2009. Galerija Zlatni konj, Zagreb
2009. Galerija Mirko Virius, Zagreb

Sudionik većeg broja likovnih kolonija od kojih bi izdvojio od jednodnevnih URIHO, a od višednevnih Plitvice (tri dana), Pula 2006. (četiri dana), Rab 2007. I 2008. (tjedan dana), te mnoge druge…

Osim navedenih izložbi, radovi Davora Jelisića se nalaze u SAD-u, Njemačkoj, Austriji, Poljskoj, Latviji, BiH, i dr.